1. Sla het ontbijt niet over

Het ontbijt overslaan helpt je niet om af te vallen. Je zou essentiële voedingsstoffen mislopen en je zou de hele dag door meer kunnen snoepen omdat je honger hebt.

2. Eet regelmatige maaltijden

Op regelmatige tijden gedurende de dag eten helpt om calorieën sneller te verbranden. Het vermindert ook de verleiding om te snoepen op voedingsmiddelen met veel vet en suiker.

3. Eet veel groenten en fruit

Groenten en fruit bevatten weinig calorieën en vet en veel vezels – 3 essentiële ingrediënten voor succesvol gewichtsverlies. Ze bevatten ook veel vitamines en mineralen.

fruit

4. Word actiever

Actief zijn is de sleutel tot afvallen en afvallen. Naast het leveren van tal van gezondheidsvoordelen, kan lichaamsbeweging helpen de overtollige calorieën te verbranden die u niet alleen door het dieet kunt snijden

5. Drink veel water

Mensen verwarren dorst soms met honger. Je kunt uiteindelijk extra calorieën consumeren wanneer een glas water echt is wat je nodig hebt.

6. Eet vezelrijk voedsel

Voedingsmiddelen die veel vezels bevatten, kunnen je helpen je vol te voelen, wat perfect is om af te vallen. Vezel wordt alleen gevonden in voedsel van planten, zoals fruit en groenten, haver, volkorenbrood, bruine rijst en pasta, en bonen, erwten en linzen.

Lees voedseletiketten

7. Lees voedseletiketten

Als je weet hoe je voedseletiketten moet lezen, kun je gezondere opties kiezen. Gebruik de calorie-informatie om erachter te komen hoe een bepaald voedingsmiddel in uw dagelijkse hoeveelheid calorieën past in het gewichtsverliesplan.

8. Gebruik een kleinere plaat

Het gebruik van kleinere borden kan je helpen kleinere porties te eten. Door kleinere borden en kommen te gebruiken, kun je geleidelijk aan wennen aan het eten van kleinere porties zonder honger te lijden. Het duurt ongeveer 20 minuten voor de maag om de hersenen te vertellen dat het vol is, dus eet langzaam en stop met eten voordat je je vol voelt.

9. Verbied geen voedsel

Verbied geen voedingsmiddelen uit uw gewichtsverliesplan, vooral niet diegene die u lekker vindt. Als je voedsel verbiedt, zul je er alleen maar meer naar hunkeren. Er is geen reden waarom je niet af en toe kunt genieten zolang je binnen je dagelijkse hoeveelheid calorieën blijft.

junk food

10. Sla geen junkfood op

Probeer om verleiding te voorkomen thuis geen junkfood, zoals chocolade, koekjes, chips en zoete koolzuurhoudende dranken, op te slaan. Kies in plaats daarvan voor gezonde snacks, zoals fruit, ongezouten rijstwafels, haverwafels, ongezouten of ongezoete popcorn en vruchtensap.

11. Minder alcohol drinken

Een standaard glas wijn kan zoveel calorieën bevatten als een stuk chocolade. Na verloop van tijd kan teveel drinken gemakkelijk bijdragen aan gewichtstoename.

12. Plan uw maaltijden

Probeer je ontbijt, lunch, diner en snacks voor de week te plannen, en zorg ervoor dat je je aan je calorietoeslag houdt.